Pogledajte raspored utakmica OFK Mionica 85 za predstojeću sezonu

Tokom predstojećeg vikenda započet će takmičenje u 3. Ligi TK – Sjever za sezonu 2017/18, a već je poznat raspored utakmica OFK Mionica 85.

U ovogodišnjoj sezoni ove lige takmičit će se ukupno osam ekipa – šest sa područja Brčko Distrikta i dvije s područja općine Gradačac. Podsjetimo, u 2. Ligu TK – Sjever delegirane su dvije najbolje plasirane ekipe prošlogodišnjeg dijela takmičenja treće lige – Napredak Omerbegovača i Omladinac 68, dok je iz iste lige ispao Izbor Brčko. Prema nezvaničnim informacijama, Brčko 1978 će se od tekuće godine takmičiti u županijskoj ligi, tako da će u konačnici ligu činiti sedam klubova koji su se takmičili i prošle sezone, te Izbor koji je relegiran iz druge lige.

Baš kao i prošle sezone, OFK Mionica 85 će u prvom dijelu sezone odigrati jednu gostujuću utakmicu više, što znači da bi nominalno u drugom dijelu sezone trebala imati nešto lakši raspored.

Raspored utakmica za prvi dio sezone:

1. Sloboda Mujkići – Mionica 85
2. Mionica 85 – Brka
3. Majevica Rašljani – Mionica 85
4. Mionica 85 – Brčko 72
5. Izbor – Mionica 85
6. Rahićki Ljiljani – Mionica 85
7. Mionica 85 – Zeljina 76

U drugom dijelu sezone domaćinstva se mijenjaju, pa će Mioničani odigrati jednu utakmicu više pred domaćim navijačima, a sezonu kompletirati u komšijskoj Zeljini.