Drugi memorijalni turnir u malom fudbalu “Zrno” 20. i 21. jula

I ove godine će se u okviru manifestacije “Mionica nekad i sad” održati memorijalni turnir u malom fudbalu “Admir Zrnić Zrno”. Turnir će se igrati 20. i 21. jula na sportskom poligonu u mjesnoj zajednici Mionica 1, a nagradni fond je 2000 KM.

Turniru je i ove godine posvećena posebna pažnja, kako bi se održao kvalitet natjecanja, u čemu će svakako pomoći i velik nagradni fond, potpuno uređen sportski poligon, te dobar imidž od prošle godine kada se 11 jakih ekipa borilo za titulu najboljeg. Organizaciji drugog memorijalnog turnira u ime nekadašnjeg fudbalera Mionice 1 se kao i prošle godine pristupilo vrlo ozbiljno, a već sada su utvrđene propozicije takmičenja kao i službena lica.

U sklopu glavnog turnira odigrat će se i nekoliko manjih turnira, kao što je turnir veterana i turnir škola fudbala. Sve ovo će se izdešavati u prva dva dana manifestacije “Mionica nekad i sad”, koja se uspješno organizuje već šestu godinu zaredom. Posljednji dan manifestacije (22. juli) bit će posvećen kulturno-zabavnim aktivnostima, a izložba fotografija, svirka grupe “Condor” i igranka samo su neki od događaja koji su predviđeni za taj dan.

Prijave za turnir su već počele, a kotizacija iznosi 100 KM. Ekipe se mogu prijaviti najkasnije do četvrtka (19. juli). Prijave se mogu izvršiti lično u prostorijama mjesne zajednice, ili na kontakt telefone: 061/667-663 (Damir Hećimović – Košćura) i 061/639-931 (Damir Vuković – Begin).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *