OFK Mionica 85 minimalnim rezultatom savladala Posavinu Brod

U trećem kolu 3. Lige TK Sjever za sezonu 2018/19 OFK Mionica 85 je na domaćem terenu savladala Posavinu Brod (1:0).

U relativno lošoj utakmici za obje ekipe slavila je ona manje lošija, a to su bili izabranici Aziza Hećimovića. Prvo poluvrijeme je proteklo u odmjeravanju snaga, ali sa dosta dugih lopti, nepovezanih akcija i neobjašnjivih promašaja. Mioničani su preko Huskića uspjeli napraviti dvije dobre šanse, ali Huskić je oba puta bio neprecizan. U finišu prvog poluvremena Huskić ne koristi ni treću šansu, ali na odbijenu loptu natrčava Vehabović i glavom prebacuje protivničkog golmana za zasluženo vodstvo. Gosti iz Broda u prvih 45 minuta nijednom nisu zaprijetili domaćem golu.

Početkom drugog poluvremena Mioničani imaju sjajnu šansu za dupliranje vodstva, ali prvo promašuje Okanović, da bi na odbijenu loptu natrčao Gibić koji je također neprecizan. Nakon toga se igra ponovo svela na duge lopte i neizgrađene akcije, iz čega nisu profitirali ni jedni ni drugi. Domaćini su napravili nekoliko poluprilika, a poništen je i naizgled čist gol Zrnića. S druge strane, sve što su gosti učinili svelo se na pokušaj iz slobodnog udarca kada je lopta otišla preko gola. U finišu utakmice Huskić iz slobodnog udarca pogađa prečku, te utakmica završava s minimalnih 1:0.

Nakon tri kola, Mionica ima šest bodova koje je osvojila domaćim pobjedama. Gol razlika je 10:4. U narednom kolu Mioničani gostuju Rahićkim Ljiljanima, u utakmici koja će se odigrati u subotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *